Search

Custom Search

Mesaj pentru Europa / Message for Europe

Ce mai cautam in Romania?

Când să ne luăm și noi românii cu porcul și țuica fiartă, ne-am trezit cu o avalanșă de inițiative legislative care mai de care mai penale, ce se vor aprobate de Parlament. O lege care rezolvă traficul de influență prin reglementarea lobby-ului, o alta care îi scoate pe parlamentari de la conflictul de interese, una pentru preafericirea spălării banilor prin cazinouri prin liberalizarea câștigurilor la jocurile de noroc, plus o lege a minelor care maschează fosta lege Roșia Montană. Iar pe colivă două bomboane superbe – o grațiere pentru infractorii cu condamnări de până la șapte ani și o amnistie pentru faptele care n-au fost definitiv condamnate și pentru care autorii lor riscă pedepse de până la șase ani, plus o desfiinţarea de facto a DNA şi ANI, care rămân fără obiectul muncii dacă parlamentarii nu mai pot fi urmăriţi pentru fapte de corupţie. Ca să reformulez mai pe scurt, cât suntem noi ocupați cu sărbătorile, țuica și porcul, țara noastră se va transforma într-o țară a hoților. Nu că n-ar fi deja, nu că pedepsele pentru marea corupție n-ar fi scăzut deja în derizoriu, dar parlamentarii tării noastre par hotărâți să scrie în lege asta. Să nu-i mai deranjeze nici DNA-ul, nici DGA-ul, nici ANI, să poată fura în voie, fără riscul stupid de pușcărie, așa firav cum este el în țara noastră. Desigur, nepăsarea publică este principalul motor care propulsează tupeul parlamentar, iar rolul porcului în viața românului mi se pare că era complementar în tot acest scenariu. Nici n-are sens să ne mirăm, este pur și simplu ipocrit să nu recunoaștem că știam cu toții asta – în fond, acești parlamentari nu fac acum decât să pună în operă motivele reale pentru care au intrat în Parlament, programul electoral nedeclarat, dar pe care toți îl știm, acela de a fura cât cuprinde atunci cât ești la putere. Ca cetățean al acestei țări mai am o singură întrebare… una singură, pe care zic însă că fiecare dintre noi ar trebui să și-o adreseze lui însuși… Nu cumva eu sunt de vină? Nu cumva hoția este normalitatea? Nu cumva aceasta este țara pe care ei, aleșii cu 70%, nu fac decât să o reprezinte foate bine iar problema sunt eu? de Moise Guran

Merita citit! despre Varujan Vosganian

Despre un politician plângăcios :))

L-aţi auzit pe Varujan? L-aţi văzut cu ochii în lacrimi, îmbrăţişat de colegii care ar fi trebuit să-i ridice imunitatea? Poza e de la B1, dar ascultaţi-i puţin bla-bla-ul patetic de la tribuna Senatului. Circul pe care senatorul Varujan Vosganian l-a făcut în Senat, pentru a-i convinge pe colegii săi să nu-i ridice imunitatea, este absolut jenant. Dincolo de lacrimi, de acatiste, de tămâie, de mir şi, evident, de penibilul situaţiei, întâmplarea face că eu chiar cred sincer că domnul Varujan Vosganian a picat ca musca în lapte, într-o afacere mult mai mare, o afacere prin care noi toţi, ca nevinovaţii, i-am subvenţionat gazele cumpărate de la statul român miliardarului Ioan Niculae. Ştiam de atunci, din vremea în care Vosganian..citeste mai departe!
articol de Moise Guran 

Ce au copiat creştinii din mitologia păgână(articol)

Creştinii timpurii şi păgânii aveau multe practici şi ritualuri comune. Autori precum Freke şi Gandy afirmă faptul că creştinii au copiat de la păgâni. Nu putem exclude faptul că şi unele practici creştine au fost împrumutate de către practicanţii cultelor păgâne cum ar fi cultul lui Mithra. În timpul secolului al III-lea d.Hr., Mithraianismul şi creştinismul..citește mai mult!

Horus şi Iisus  Horus, la fel ca şi Iisus, a fost născut din fecioară, Isisşi a fost singurul fiu născut al zeului Osiris. Naşterea sa a fost vestită de către steaua Sirius, steaua dimineţii. Seth a încercat să-l omoare pe Horus, dar Osiris previne această întâmplare spunăndu-i mamei lui Horus ,, Vino, tu zeiţă, ascunde-te cu copilul tău!”. Aceaşi situaţie este întâlnită şi la Iisus, unde un înger îi spune lui Iosif: ,,Scoală-te şi ia pruncul şi pe mama..citește mai mult!

Minciuna pe care o trăim sau în care traim. The lie we live.



Minciuna pe care o trăim sau o trăim. Suntem liberi? chiar suntem? Film documentar scurt care pune la îndoială libertatea noastră, sistemul de învățământ, societatea, bani, sistemul capitalist america, guvernul SUA, colapsul mondial, mediul, schimbările climatice, alimentele modificate genetic, precum si tratamentul nostru fata de animale.

ihhhh! yak!

http://i.4cdn.org/gif/1423834155661.webm